Fastighetsbolag som har fastigheter i Enskededalen

Annons:
I Enskededalen finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Enskededalen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Enskededalen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Enskededalen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Enskededalen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Enskededalen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Enskededalen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Enskededalen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Enskededalen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Enskededalen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Enskededalen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Enskededalen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Enskededalen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Enskededalen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Enskededalen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Enskededalen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Capaxum AB
Emilie Högqvists v. 8


BRF Appelgarden, Kv Dalen 5
Grusåsgränd 2
121 30 Enskededalen


Bostadsrättsföreningen Körsbärsgården
Dalgränd 2
121 30 Enskededalen


De Facto Sthlm AB
Hembyggarv. 24
121 33 ENSKEDEDALEN


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vingavägen 3
121 32 Enskededalen


Pir Fastigheter AB
G. Tyresöv. 376
121 34 Enskededalen


Psykologgruppen Norden AB
Skördev. 91
121 33 ENSKEDEDALEN


SkandiaMäklarna
Sockenv. 534
121 34 Enskededalen


Söderåsen Bostads AB
Täppgränd 19
121 33 ENSKEDEDALEN


Tradec Solutions AB
Oxelv. 6
121 34 Enskededalen

Annons:

Fastighetsägare i Enskededalen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Enskededalen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Enskededalen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Enskededalen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Enskededalen.

Fastighetsmäklare i Enskededalen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Enskededalen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Enskededalen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Enskededalen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Enskededalen

Enskededalen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Enskededalen består huvudsakligen av småhus som byggdes som en trädgårdsstad på 1920-talet. Området ingick till en början i stadsdelen Gamla Enskede, där Stockholms första trädgårdsstad ("Enskede trädgårdsstad") började anläggas 1909.

Yta: 66 hektar
Invånare: 2253, år 2007

Här finns mer information om staden Enskededalen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.