Fastighetsbolag som har fastigheter i Ekerö

Annons:
I Ekerö finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ekerö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ekerö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ekerö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ekerö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ekerö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ekerö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ekerö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ekerö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ekerö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ekerö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ekerö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ekerö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ekerö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ekerö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ekerö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Ekerö Bostäder AB
Bryggav. 110
178 31 Ekerö


Fastighetsbyrån Ekerö
Mälarö Torg 2
178 30 EKERÖ


Fsons Allservice AB
Bryggav. 5
178 31 Ekerö


Spånga Mälarö Lastbilcentral AB
Bryggav. 102
178 31 Ekerö


Svensk Miljöbesiktning AB
G. Ekeröv. 47 D
178 34 EKERÖ

Annons:

Fastighetsägare i Ekerö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ekerö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ekerö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ekerö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ekerö.

Fastighetsmäklare i Ekerö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ekerö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ekerö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ekerö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ekerö

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånare: 10 907, år 2010

Här finns mer information om staden Ekerö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.