Fastighetsbolag som har fastigheter i Edsbro

Annons:
I Edsbro finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Edsbro. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Edsbro. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Edsbro så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Edsbro så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Edsbro så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Edsbro. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Edsbro har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Edsbro

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Edsbro har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Edsbro. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Edsbro du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Edsbro kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Edsbro om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Edsbro. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Edsbro som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Bro Vägsamfällighet
BroSmara Samfällighetsförening
Smaravägen 20Gamla Stationsvägens Samfällighetsförening
SättrabyvägenTranbol Norr-Och Södermarjums Samfällighetsförening
MorstängsletBostadsrättsfören Åsbygården
Bro 48Roslagsringens Fastighetsförmedling AB
BroSättra By Samfällighetsförening
Sättrabyvägen 28Masugnens Samfällighetsförening
Askängsv. 7


Edsbro-Sättra Samfällighetsfören
Sättrabyvägen 10
762 97 Edsbro


Ekgården
Saxenvägen 47 A
762 97 Edsbro


Mörtsjö Samfällighetsförening
Gärstavägen 15
762 97 Edsbro


Sättraby Bygdegårdsförening
Görvälstorpsvägen 10
762 97 Edsbro

Annons:

Fastighetsägare i Edsbro

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Edsbro. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Edsbro från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Edsbro som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Edsbro.

Fastighetsmäklare i Edsbro

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Edsbro så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Edsbro från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Edsbro riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Edsbro

Edsbro är en tätort i Norrtälje kommun, och kyrkbyn i Edsbro socken. Edsbro är en gammal bruksort, här fanns ett vallonbruk med masugn och klensmedja. Ruinerna efter dessa är välbevarade.

Yta: 82,35 hektar
Invånare: 488, år 2010

Här finns mer information om staden Edsbro.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.