Fastighetsbolag som har fastigheter i Drottningholm

Annons:
I Drottningholm finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Drottningholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Drottningholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Drottningholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Drottningholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Drottningholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Drottningholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Drottningholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Drottningholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Drottningholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Drottningholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Drottningholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Drottningholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Drottningholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Drottningholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Drottningholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Bostädernas Samfällighetsförening
Lovö Prästgård 6Hyrvattenskoter i Mälaren & Saltsjön AB
Brostugan KärsönGreen Harvest Byggnads AB
Skolallén 16


Double J Fastighets AB
Ängsholmen LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Embla Fastighetsförmedling AB
Edebyv. 19
178 93 DROTTNINGHOLM


Ice Stack AB
Isstacken
178 93 DROTTNINGHOLM


Innovationskonsult Lundholm AB
Lundholmen
178 93 DROTTNINGHOLM


Iqproject P1 AB
Långa Raden 4
178 93 DROTTNINGHOLM


Kambrium HB
St. Ängsholmen
178 93 DROTTNINGHOLM


Key West Property AB
ÄNGSHOLMEN LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Skålpundet Fastigheter AB
Ängsholmen LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


West Byggare AB, Jan
ÄNGSHOLMEN LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Zenshin AB
Sjöstugan
178 93 DROTTNINGHOLM

Annons:

Fastighetsägare i Drottningholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Drottningholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Drottningholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Drottningholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Drottningholm.

Fastighetsmäklare i Drottningholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Drottningholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Drottningholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Drottningholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Drottningholm

Drottningholm är en tätort på Lovön i Mälaren som ligger i Ekerö kommun i Stockholms län. Drottningholm har broförbindelse med Nockeby i Stockholm genom Drottningholmsbron och Nockebybron (länsväg 261).

Yta: 147,06 hektar
Invånare: 398, år 2010

Här finns mer information om staden Drottningholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.