Fastighetsbolag som har fastigheter i Djursholm

Annons:
I Djursholm finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Djursholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Djursholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Djursholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Djursholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Djursholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Djursholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Djursholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Djursholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Djursholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Djursholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Djursholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Djursholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Djursholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Djursholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Djursholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Midbacken AB
Sveav. 22Eatonia AB
LokevÖsby Park Parkering AB
Norev


AddLease
Bråvallav. 21
182 66 DJURSHOLM


Blackhouse Tower AB
Bryggaren Sju AB
Angantyrv. 17
182 54 Djursholm


Hedab Fastighets AB
070 - 592 97 10Hedvalls Fastighets- och Förmedlingsbyrå
Danderydsv. 117
182 55 DJURSHOLM


Octagon AB
Väringav. 25
182 63 Djursholm


Rinkebyvägen 11 Fastighets AB
Germaniav. 23
182 68 DJURSHOLM


SkandiaMäklarna i Danderyd
Vendev. 9
182 69 Djursholm


Wahlström Bertil M Fl
Niordv. 9
182 55 DJURSHOLM


Wennberg Industries AB
073 - 444 41 72


Annons:

Fastighetsägare i Djursholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Djursholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Djursholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Djursholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Djursholm.

Fastighetsmäklare i Djursholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Djursholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Djursholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Djursholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Djursholm

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse utgör en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Stora och Lilla Värtan.

Yta:
Invånare: , år

Här finns mer information om staden Djursholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.