Fastighetsbolag som har fastigheter i Djurhamn

Annons:
I Djurhamn finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Djurhamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Djurhamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Djurhamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Djurhamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Djurhamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Djurhamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Djurhamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Djurhamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Djurhamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Djurhamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Djurhamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Djurhamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Djurhamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Djurhamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Djurhamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Re Mektech AB
Korphalsv. 1



Tjälve Öhman Fastighetsförmedling AB
överbyv



Lövtorpsvägens Samfällighetsförening
Lövtorpsv. 28



Röda Husens Samfällighetsförening
Röda Radhusen 3



Gamla Prästgårdens Samfällighetsförening




Pumphusets Samfällighetsförening
Prästgårdsmossen


Axelsson, Britt
Djurö Byv. 3
139 73 Djurhamn


Barnviks Samfällighetförening
Hamnv.
139 72 DJURHAMN


Byns Gård Samfällighetsförening
073 - 383 81 62



Chamer AB
Lillängen
139 74 DJURHAMN


Dalkarlens Samfällighetsförening




Kanholmsfjärdens Marina
Lövtorpsv. 18
139 74 DJURHAMN


Tranvik-Fjällsviksvägens Samfällighetsförening
Tranviksv. 29
139 74 DJURHAMN

Annons:

Fastighetsägare i Djurhamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Djurhamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Djurhamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Djurhamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Djurhamn.

Fastighetsmäklare i Djurhamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Djurhamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Djurhamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Djurhamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Djurhamn

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånare: 967, år 2010

Här finns mer information om staden Djurhamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.