Fastighetsbolag som har fastigheter i Danderyd

Annons:
I Danderyd finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Danderyd. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Danderyd. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Danderyd så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Danderyd så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Danderyd så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Danderyd. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Danderyd har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Danderyd

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Danderyd har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Danderyd. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Danderyd du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Danderyd kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Danderyd om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Danderyd. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Danderyd som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Edlunds Fastighetsbyrå, Knut Edlund AB
Mörbyleden 22
182 32 DANDERYD


Fastighetsbyrån Danderyd
Mörby Centrum
182 31 Danderyd


Kasama Fastighets- & Trädgårdsservice AB
Danderydsv. 146
182 36 DANDERYD


Mäklarfirman Vincent Forssbeck
Golfv. 5
182 31 Danderyd


Ren Standard
Svärdv. 25 A
182 33 Danderyd

Annons:

Fastighetsägare i Danderyd

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Danderyd. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Danderyd från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Danderyd som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Danderyd.

Fastighetsmäklare i Danderyd

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Danderyd så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Danderyd från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Danderyd riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Danderyd

Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster.

Yta: 26,55 km2
Invånare: 32 421, år 2015

Här finns mer information om staden Danderyd.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.