Fastighetsbolag som har fastigheter i Brottby

Annons:
I Brottby finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Brottby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Brottby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Brottby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Brottby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Brottby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Brottby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Brottby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Brottby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Brottby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Brottby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Brottby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Brottby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Brottby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Brottby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Brottby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Roslagens Fastighetsservice
LSnickis Svavelsö AB
LConny Lindberg Bygg AB
Klippv. 9Fastighetsservice P O Westin AB
Postlåda


Angarnsgruppen AB
08 - 31 77 78Asamra AB
MAMRELUNDS GÅRD
186 97 BROTTBY


C. Wingårdh,, AB
Brollsta Säteri 4
186 97 BROTTBY


Comobile AB
Sundbyv. 38
186 70 Brottby


HB M A Birgander
Husa Gård
186 97 BROTTBY


Morsta Samfällighetsförening
Nyborgs Samfällighetsförening
Brollsta By 22
186 97 BROTTBY


Sunnersta Samfällighetsförening
Sunnerstav. 74
186 70 Brottby


Ösby 1:38
Ösby 6
186 97 BROTTBY

Annons:

Fastighetsägare i Brottby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Brottby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Brottby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Brottby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Brottby.

Fastighetsmäklare i Brottby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Brottby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Brottby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Brottby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Brottby

Brottby är en tätort i Vallentuna kommun med 205 invånare. Strax intill orten finns trafikplatsen Brottby trafikplats, där E18 möter länsväg 268. Brottby ligger i Össeby-Garns socken. På andra sidan E18 ligger tätorten Karby.

Yta: 18 hektar
Invånare: 205, år 2010

Här finns mer information om staden Brottby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.