Fastighetsbolag som har fastigheter i Bromma

Annons:
I Bromma finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bromma. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bromma. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bromma så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bromma så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bromma så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bromma. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bromma har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bromma

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bromma har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bromma. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bromma du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bromma kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bromma om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bromma. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bromma som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Atlasmuren Fastigheter AB
Mariehällsv. 37 B
168 65 Bromma


ERA Tessab & Co Fastighetsbyrå
Blackebergsplan 5
168 48 BROMMA


Fastighetsbyrån Bromma
Gustavslundsv. 30
167 51 Bromma


Fjelkners Fastighetsmäkleri AB
Alviksv. 103
167 62 Bromma


Husabgruppen AB
Ståltrådsv. 33
168 68 BROMMA


Polar VVS Fastighetstjänst AB
Tranebergsv. 31
167 45 BROMMA


SKB, Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Drottningholmsv. 320
167 31 Bromma


SkandiaMäklarna
Brommaplan 403
168 76 Bromma


StjärnMäklarna AB, Etabl 1976
Drottningholmsv. 268
167 32 BROMMA


Svensk Fastighetsförmedling
Drottningholmsv. 334
168 73 BROMMA


Svenska Hus
Ranhammarsv. 20
168 67 Bromma


Terfelts fastighetsbyrå AB, Etabl 1976
Drottningholmsv. 268
167 32 BROMMA


Tullie Fastigheter AB
Ålstensg. 13
167 65 BROMMA


Willhem Stockholm Nord
Gustavslundsv. 151 E
167 51 Bromma


Ålstens Fastighetsbyrå AB
Ålstensg. 12
167 65 BROMMA

Annons:

Fastighetsägare i Bromma

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bromma. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bromma från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bromma som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bromma.

Fastighetsmäklare i Bromma

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bromma så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bromma från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bromma riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bromma

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånare: 71 100, år 2013

Här finns mer information om staden Bromma.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.