Fastighetsbolag som har fastigheter i Bro

Annons:
I Bro finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bro. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bro. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bro så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bro så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bro så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bro. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bro har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bro

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bro har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bro. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bro du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bro kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bro om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bro. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bro som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Kia Bygg & Jurist HB
Dagsverkarv. 41Repslagargränds Fastighets AB
Klövtorpsv. 1Riksbyggens BRF Sjöbodarna Nr 1
Bokstigen


Bosses Lotstjänst
Håbo Häradsväg 2
197 93 Bro


Fastighets AB Regeln
Skällsta Industriområde
197 40 Bro


Fastighetsbyrån Bro
Bro Centrum 1
197 31 Bro


Flodins Projekt & Byggledning AB
Fäbodarna
197 93 Bro


Indus Stockholm
Ulleviv. 12
197 40 Bro


Job Flex AB
Stentorp
197 92 BRO


Målarservice I Mälardalen AB
Nybolundsvägen 5
197 93 Bro


Vallby-2 Vägsamfällighet
Helgestavägen 3
197 92 BRO


Älmsta 1:82
Pumpv. 21
197 92 BRO

Annons:

Fastighetsägare i Bro

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bro. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bro från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bro som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bro.

Fastighetsmäklare i Bro

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bro så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bro från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bro riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bro

Bro är en tätort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, belägen intill E18 mellan Enköping och Stockholm. Bro järnvägsstation uppfördes 1876 i byn Härnevi.

Yta: 300,74 hektar
Invånare: 7 050, år 2010

Här finns mer information om staden Bro.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.