Fastighetsbolag som har fastigheter i Bergshamra

Annons:
I Bergshamra finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bergshamra. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bergshamra. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bergshamra så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bergshamra så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bergshamra så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bergshamra. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bergshamra har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bergshamra

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bergshamra har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bergshamra. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bergshamra du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bergshamra kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bergshamra om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bergshamra. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bergshamra som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Norrtälje Golv AB
Furuberg


Celsinge Varv & Marin
Moreviksvägen 11
761 12 BERGSHAMRA


Hästängens Vägfören
Blåbärsstigen 8
761 11 Bergshamra


M. Källströms Fastighetsservice
Lugnetv. 14
761 11 Bergshamra


Skinnsäcksvägens Samfällighetsförening
Lännaviksvägen 21
761 12 BERGSHAMRA

Annons:

Fastighetsägare i Bergshamra

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bergshamra. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bergshamra från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bergshamra som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bergshamra.

Fastighetsmäklare i Bergshamra

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bergshamra så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bergshamra från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bergshamra riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bergshamra

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånare: 749, år 2010

Här finns mer information om staden Bergshamra.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.