Fastighetsbolag som har fastigheter i Bandhagen

Annons:
I Bandhagen finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bandhagen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bandhagen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bandhagen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bandhagen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bandhagen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bandhagen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bandhagen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bandhagen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bandhagen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bandhagen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bandhagen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bandhagen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bandhagen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bandhagen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bandhagen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

ABC Fastighetstjänst
Glanshammarsg. 101
124 72 Bandhagen


C Lagersten Juridik AB
Glanshammarsg. 53 B
124 71 BANDHAGEN


Cederflod Fastighets AB
Selaöv. 1
124 59 BANDHAGEN


M. Sundman Fastighets och Bygg Service
Glanshammarsg. 43
124 71 BANDHAGEN


NP-Gruppen AB
Stallarholmsv. 22
124 59 BANDHAGEN


P O Service Bygg & Måleri
Stallarholmsv. 27
124 59 BANDHAGEN


Skandinav Profil AB
Bjursätrag. 81
124 63 Bandhagen


Stockholms Fastighets-Team AB
Harpsundsv. 152
124 59 BANDHAGEN


Åke Andersson Förvaltnings AB
08 - 727 06 06


Annons:

Fastighetsägare i Bandhagen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bandhagen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bandhagen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bandhagen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bandhagen.

Fastighetsmäklare i Bandhagen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bandhagen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bandhagen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bandhagen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bandhagen

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånare: 5 948, år 2011

Här finns mer information om staden Bandhagen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.