Fastighetsbolag som har fastigheter i Bagarmossen

Annons:
I Bagarmossen finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bagarmossen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bagarmossen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bagarmossen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bagarmossen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bagarmossen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bagarmossen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bagarmossen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bagarmossen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bagarmossen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bagarmossen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bagarmossen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bagarmossen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bagarmossen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bagarmossen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bagarmossen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


BRF Torvmossen 2
Emåg. 39Ek för Bergsrådsgatans Fria Konstnärer
Bergsrådsv. 106Sinpat AB
Kolbäcksgränd 23Wallinder Fastighets AB
Rusthållarv. 6Bygg & Kraftledning i Stockholm AB
LetstigenÖstanby Fönsterservice
Svartåg


BRF Naturporten
Ätrav. 20
128 41 Bagarmossen


Hsb BRF Styrgåsen I Stockholm
Fogdev. 47
128 41 Bagarmossen


Love Martinsen AB
Nissastigen 3
128 41 Bagarmossen

Annons:

Fastighetsägare i Bagarmossen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bagarmossen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bagarmossen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bagarmossen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bagarmossen.

Fastighetsmäklare i Bagarmossen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bagarmossen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bagarmossen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bagarmossen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bagarmossen

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånare: 10 915, år 2015

Här finns mer information om staden Bagarmossen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.