Fastighetsbolag som har fastigheter i Årsta

Annons:
I Årsta finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Årsta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Årsta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Årsta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Årsta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Årsta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Årsta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Årsta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Årsta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Årsta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Årsta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Årsta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Årsta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Årsta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Årsta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Årsta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Bokföringsfirman Susanne Beckman
Dellensv


Coldfinger Kardebo Service
Åmänningev. 60
120 57 ÅRSTA


Fastighetshjälpen AB
08 - 602 84 00Kronman Fastigheter AB
Åbyv. 20
120 44 ÅRSTA


Lundquistgruppen AB
Bränningev. 2
120 54 årsta


Riksbyggen
Ostmästargränd 8 A
120 40 ÅRSTA


Stiftelsen Högtomt
Svärdlångsv. 16
120 60 ÅRSTA


Årsta Folkets Hus och Teater
Årsta Torg
årsta

Annons:

Fastighetsägare i Årsta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Årsta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Årsta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Årsta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Årsta.

Fastighetsmäklare i Årsta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Årsta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Årsta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Årsta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Årsta

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånare: 17951, år 2014

Här finns mer information om staden Årsta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.