Fastighetsbolag som har fastigheter i Älvsjö

Annons:
I Älvsjö finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Älvsjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Älvsjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Älvsjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Älvsjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Älvsjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Älvsjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Älvsjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Älvsjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Älvsjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Älvsjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Älvsjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Älvsjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Älvsjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Älvsjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Älvsjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Langbo AB
Långbrokungens


B A Fastighetsservice AB
Västerängsv. 73
125 58 älvsjö


Drängkraft Daniel Janson
Mickelsbergsv. 111 A
125 54 älvsjö


Hair Design
Lisebergsv. 122
125 35 ÄLVSJÖ


Hsb Städ AB
Långbrodalsv. 1 A
125 32 älvsjö


Jpdsjj Fastigheter AB
070 - 710 53 60Lh Revision AB
Prästgårdsgränd 4
125 44 ÄLVSJÖ


Resby Fastighetsförmedl. AB, Ingvar
Johan Skyttes v. 200
125 34 älvsjö


Sveaporten AB
Aspöv. 24
125 40 ÄLVSJÖ

Annons:

Fastighetsägare i Älvsjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Älvsjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Älvsjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Älvsjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Älvsjö.

Fastighetsmäklare i Älvsjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Älvsjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Älvsjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Älvsjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Älvsjö

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånare: 1061, år 2013

Här finns mer information om staden Älvsjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.