Fastighetsbolag som har fastigheter i Älta

Annons:
I Älta finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Älta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Älta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Älta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Älta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Älta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Älta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Älta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Älta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Älta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Älta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Älta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Älta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Älta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Älta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Älta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Älta Vägförening
LönnvMäklarhuset Älta/Tyresö
ältavKvarteret Spettet Samfällighetsförening
Ebbag. 20


Bojen Fastighet HB
Storkällans v. 10
138 40 älta


Bomporompontoj AB
Lönnv. 9
138 35 älta


Calles Golv & Entreprenad
Lönnv. 3
138 35 älta


E-Tre Villa AB
Stensöv. 41 A
138 32 ÄLTA


Euro Floor Care AB
Älta Idrottsv. 10 A
138 33 älta


Hammersta Fastigheter AB
Örkroken 8
138 40 älta


Hämplingens Samhällighetsförening
Hämplingev. 67
138 37 älta


Klätterteknik Fastighets, AB
Grustagsv. 8
138 40 älta


Ss22 Fastighets AB
Örkroken 2
138 40 älta

Annons:

Fastighetsägare i Älta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Älta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Älta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Älta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Älta.

Fastighetsmäklare i Älta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Älta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Älta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Älta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Älta

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånare: 9989, år 2010

Här finns mer information om staden Älta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.