Fastighetsbolag som har fastigheter i Åkersberga

Annons:
I Åkersberga finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åkersberga. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åkersberga. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åkersberga så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åkersberga så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åkersberga så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åkersberga. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åkersberga har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åkersberga

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åkersberga har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åkersberga. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åkersberga du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åkersberga kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åkersberga om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åkersberga. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åkersberga som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.

Adekvator Ekonomikonsult AB
Rallarv. 37
184 40 ÅKERSBERGA


Armada Bostäder AB
Hackstav. 22
184 31 ÅKERSBERGA


Armada Fastighets AB
Hackstav. 22
184 31 ÅKERSBERGA


Fastighets AB Andalucia del Mar
08 - 544 106 92Fastighetsbyrån Åkersberga
Bergav. 8 A
184 30 åkersberga


Folkets hus Åkersberga AB, Fastighetsbolaget
Stationsgränd 10
184 50 åkersberga


Manzang Fast
Odenv. 8
184 92 åkersberga


Odentuna Fastighets AB
08 - 22 44 40Pelican Self Storage
Rallarv. 20
184 40 ÅKERSBERGA


Skärgårdens VVS AB
Rallarv. 40
184 40 ÅKERSBERGA


Svinninge Marina
Svinningev. 69
184 92 åkersberga


Tandläkare Agneta Hultin
Stationsgränd 2
184 50 åkersberga


Österåkers Bostadsrättsförvaltning AB
Företagsallén 8
184 40 ÅKERSBERGA

Annons:

Fastighetsägare i Åkersberga

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åkersberga. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åkersberga från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åkersberga som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åkersberga.

Fastighetsmäklare i Åkersberga

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åkersberga så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åkersberga från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åkersberga riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åkersberga

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånare: 28033, år 2010

Här finns mer information om staden Åkersberga.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.