Fastighetsbolag som har fastigheter i Grisslehamn

Annons:
I Grisslehamn finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Grisslehamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Grisslehamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Grisslehamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Grisslehamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Grisslehamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Grisslehamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Grisslehamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Stockholm.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Grisslehamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Grisslehamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Grisslehamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Grisslehamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Grisslehamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Grisslehamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Grisslehamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Grisslehamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Stockholm.


Grisslehamns Samfällighetsförening
Nyängsv. 14


Backby Tranviks Skifteslag Samfällighetsförening
Backbyvägen 114
764 57 Grisslehamn


Hörnängsgrundets Samfällighetsförening
Hörnängsvägen
GRISSLEHAMN


Singö-Söderby Samfällighetsförening
Söderby
760 45 GRISSLEHAMN


Tm El & Fastighetsteknik
Ekbacksvägen 9
764 56 GRISSLEHAMN

Annons:

Fastighetsägare i Grisslehamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Grisslehamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Grisslehamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Grisslehamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Grisslehamn.

Fastighetsmäklare i Grisslehamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Grisslehamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Grisslehamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Grisslehamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Grisslehamn

Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Yta: 122 hektar
Invånare: 249, år 2010

Här finns mer information om staden Grisslehamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.