Fastighetsbolag som har fastigheter i Vrena

Annons:
I Vrena finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vrena. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vrena. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vrena så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vrena så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vrena så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vrena. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vrena har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vrena

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vrena har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vrena. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vrena du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vrena kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vrena om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vrena. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vrena som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Vrena Vägförening
Villav. 5 BLadies Tee AB
ängsgårdenAnnicas Stall
Sund 1Johannisbergs Samfällighetsförening
Ljungdalen 1


Eneby-Kälkesta Samfällighetsförening
Halla Hagen 1
611 98 VRENA


Karl-David Sundberg
Tärnö Säteri 1
611 98 VRENA


Karlsro Samfällighetsförening
Villav. 5 B
611 73 Vrena


Kvästad Lantbruksservice
Ellesta 4
611 98 VRENA


Lilla Stentorps Samfällighetsförening
Lilla Stentorp
611 98 VRENA


Rottningevägens Samfällighetsförening
Rottninge 1
611 98 VRENA


Stubbfräsning i Södermanland
Halla Grindstugan 6
611 98 VRENA


Vrena Fastigheter AB
Tärnöv. 4
611 73 Vrena

Annons:

Fastighetsägare i Vrena

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vrena. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vrena från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vrena som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vrena.

Fastighetsmäklare i Vrena

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vrena så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vrena från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vrena riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vrena

Vrena är en tätort i Nyköpings kommun och kyrkbyn i Vrena socken, belägen cirka 20 km nordväst om Nyköping. Orten ligger utmed Riksväg 52 mellan Hallbosjön och Långhalsen. Vrena har tack vare läget vid den forsande ån ända sedan 1500-talet varit en betydande industriort, med bland annat tegelbruk och sågverk.

Yta: 97,20 hektar
Invånare: 626, år 2010

Här finns mer information om staden Vrena.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.