Fastighetsbolag som har fastigheter i Valla

Annons:
I Valla finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Valla. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Valla. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Valla så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Valla så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Valla så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Valla. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Valla har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Valla

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Valla har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Valla. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Valla du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Valla kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Valla om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Valla. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Valla som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Backalunds Vägsamfällighet
Backalund EkbackenSommargyllen Invest AB
Köpmang. 2Kvarteret Dimmans Samfällighetsförening
AllévTc Skot, AB
ö


Bengts Entreprenad i Valla AB
Parkg. 29
641 61 Valla


Folkets Hus
Hagtorp
641 62 VALLA


Sjögetorp-Ekeby Samfällighetsförening
Ekeby
641 62 VALLA


Stockbäckens Gård AB
Lerbo Stockbäcken
641 62 VALLA


Tisenö Samfällighetsförening
Storg. 36
641 61 Valla


Ålsätters Vägsamfällighetsförening
Malmg. 2 C
641 61 Valla

Annons:

Fastighetsägare i Valla

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Valla. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Valla från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Valla som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Valla.

Fastighetsmäklare i Valla

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Valla så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Valla från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Valla riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Valla

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånare: 1517, år 2010

Här finns mer information om staden Valla.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.