Fastighetsbolag som har fastigheter i Vagnhärad

Annons:
I Vagnhärad finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vagnhärad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vagnhärad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vagnhärad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vagnhärad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vagnhärad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vagnhärad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vagnhärad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vagnhärad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vagnhärad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vagnhärad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vagnhärad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vagnhärad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vagnhärad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vagnhärad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vagnhärad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


OERU AB
Skogsv. 2Lokes Samfällighetsförening
Lokes Hage 24Nero Fastigheter AB
Nya Industriv. 3Vagnhärads Vägförening
OdensLånesta Fastighets Förvaltning AB
Lånestav


Almot Fastighets AB
Mölna Fabriksv. 8
610 72 Vagnhärad


Balders Samfällighetsförening
Balders Hage 17
610 71 VAGNHÄRAD


Berga-Gammelbo Samfällighetsförening
Berga Nyberga
610 74 Vagnhärad


Delegare Förvaltnings AB
Herrsättra Gård
610 74 Vagnhärad


Elektriska
Pingstv. 1
610 72 Vagnhärad


Fredriksdal-Herrsätra Samfällighetsförening
Herrsättra Gård
610 74 Vagnhärad


Frejas Samfällighetsförening
G Skoglunds Fastighets AB
Husbyv. 17
610 71 VAGNHÄRAD


Sunds Samfällighetsförening
0156 - 140 16T.a.ra Bygg & Plattsättning AB
Lövsta Sandbrink 1
610 74 Vagnhärad


Vaghärad Städ & Allservice
Julaftonsv. 19
610 72 Vagnhärad


Valhalls Samfällighetsförening
Lokes Hage 24
610 71 VAGNHÄRAD

Annons:

Fastighetsägare i Vagnhärad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vagnhärad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vagnhärad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vagnhärad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vagnhärad.

Fastighetsmäklare i Vagnhärad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vagnhärad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vagnhärad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vagnhärad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vagnhärad

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånare: 3324, år 2010

Här finns mer information om staden Vagnhärad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.