Fastighetsbolag som har fastigheter i Trosa

Annons:
I Trosa finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Trosa. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Trosa. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Trosa så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Trosa så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Trosa så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Trosa. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Trosa har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Trosa

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Trosa har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Trosa. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Trosa du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Trosa kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Trosa om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Trosa. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Trosa som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.

A Widell Bygg AB
Björnbärsv. 16
619 91 TROSA


Favarent, AB
Redskapsv. 1
619 33 TROSA


Slåttergångens Samfällighetsförening
Slåttergången 5
619 33 TROSA


Svensk Fastighetsförmedling
Ö. Långg. 37 A
619 30 Trosa


Trosa Golfklubb AB
Uddby
619 92 Trosa


Trosabygdens Bostäder AB
Trosalundsgatan 4
619 32 Trosa


Värme & Konstruktionskänsla i Trosa AB
Gnejsv. 26
619 34 Trosa


Åda Gods AB
Åda Säteri
619 91 TROSA

Annons:

Fastighetsägare i Trosa

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Trosa. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Trosa från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Trosa som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Trosa.

Fastighetsmäklare i Trosa

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Trosa så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Trosa från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Trosa riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Trosa

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånare: 5027, år 2010

Här finns mer information om staden Trosa.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.