Fastighetsbolag som har fastigheter i Torshälla

Annons:
I Torshälla finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Torshälla. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Torshälla. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Torshälla så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Torshälla så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Torshälla så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Torshälla. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Torshälla har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Torshälla

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Torshälla har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Torshälla. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Torshälla du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Torshälla kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Torshälla om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Torshälla. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Torshälla som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Arec I Mälardalen AB
Riktarg. 37 AMälby Gård Fastigheter AB
MälbyGrannfast AB
Eskilstunav. 31Norrköping F4 Fastighets AB
Eskilstunav. 31Torshälla Delikatesser
Storg


AB Spirolen
Albert Öbergs v. 21
644 36 TORSHÄLLA


CIM AB
Nybyv. 2
644 31 Torshälla


Hem & Trädgårdsservice i Eskilstuna, AB
Karlsrog. 10 A
644 30 TORSHÄLLA


Hustomten Pär Johansson
Väsbyholmsv. 21
644 36 TORSHÄLLA


Karin Birgitta R-M Pettersson
Åsv. 35
644 36 TORSHÄLLA


M. Granfors Entreprenad AB
Stålv. 7
644 31 Torshälla


Maxfast Karlstad AB
Eskilstunav. 31
644 30 TORSHÄLLA


Samanipi Fastighets AB
Brog. 13
644 32 TORSHÄLLA


Storistena AB
Eskilstunav. 31
644 30 TORSHÄLLA


Torshälla Fastigheter
Brog. 13
644 32 TORSHÄLLA


Viggebytorp-Skeppartorps Samfällighetsförening
Tallrisv. 24
644 34 TORSHÄLLA


Västermo Fastigheter AB
Mälarbadsv. 46
644 36 TORSHÄLLA

Annons:

Fastighetsägare i Torshälla

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Torshälla. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Torshälla från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Torshälla som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Torshälla.

Fastighetsmäklare i Torshälla

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Torshälla så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Torshälla från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Torshälla riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Torshälla

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånare: 7612, år 2010

Här finns mer information om staden Torshälla.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.