Fastighetsbolag som har fastigheter i Strängnäs

Annons:
I Strängnäs finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Strängnäs. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Strängnäs. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Strängnäs så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Strängnäs så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Strängnäs så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Strängnäs. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Strängnäs har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Strängnäs

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Strängnäs har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Strängnäs. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Strängnäs du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Strängnäs kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Strängnäs om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Strängnäs. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Strängnäs som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.

Esswege Fastigheter AB
Sundbyv. 18
645 51 Strängnäs


HFF i Strängnäs AB
Järnvägsg. 7
645 31 Strängnäs


HSB Sörmlandsbostäder AB
Skogsv. 31
645 34 STRÄNGNÄS


Husanalys Mitt
Olivehällsv. 42
645 42 Strängnäs


Kilenkrysset AB
Kilenv. 3
645 47 STRÄNGNÄS


SSM Fastigheter
Skogsv. 1
645 34 STRÄNGNÄS


Strängnäs Fastighetsservice
Sofielund 1
645 91 Strängnäs


Svensk Fastighetsförmedling
Trädgårdsg. 25
645 31 Strängnäs


Sörmlands Städservice AB
Bondeg. 18
645 32 STRÄNGNÄS

Annons:

Fastighetsägare i Strängnäs

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Strängnäs. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Strängnäs från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Strängnäs som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Strängnäs.

Fastighetsmäklare i Strängnäs

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Strängnäs så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Strängnäs från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Strängnäs riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Strängnäs

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånare: 12856, år 2010

Här finns mer information om staden Strängnäs.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.