Fastighetsbolag som har fastigheter i Stallarholmen

Annons:
I Stallarholmen finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Stallarholmen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Stallarholmen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Stallarholmen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Stallarholmen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Stallarholmen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Stallarholmen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Stallarholmen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Stallarholmen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Stallarholmen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Stallarholmen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Stallarholmen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Stallarholmen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Stallarholmen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Stallarholmen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Stallarholmen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


MOSAB Mats Ohlsson Städutveckling AB
Täktv. 12Husby Samfällighetsförening
HusbyGula Industrihuset AB
Brog. 21Mogges Entreprenad
Östav. 13Tuomo Pitkänen
NällstaN.B. Johansson Fastighets AB
SJÖHAMRA


Fjällsta-Sjöbacka-Skyttorp Samfällighetsförening
Fjällsta Ekbacken 212
645 97 STALLARHOLMEN


Flotten I Stallarholmen AB
Ytterselöv. 4
645 62 STALLARHOLMEN


Lindström, Alf Torsten
Janslunda Säteri 4
645 96 Stallarholmen


Rosen Samfällighetsförening
Rosendalsv. 5 D
645 61 Stallarholmen


Stallarholmens Vägsamfällighet
Ytterselöv. 20
645 62 STALLARHOLMEN


Stigels Fastighets AB
Husbyholmsv. 4 B
645 62 STALLARHOLMEN


Taxinge Södra Vägsamfällighet
Algö Gård
645 96 Stallarholmen


Tunaviks Båthamn HB
Tuna Björkbacken
645 97 STALLARHOLMEN


Wimmercranz Fastighetsbyrå AB
Ytterselö Tuna
645 97 STALLARHOLMEN

Annons:

Fastighetsägare i Stallarholmen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Stallarholmen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Stallarholmen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Stallarholmen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Stallarholmen.

Fastighetsmäklare i Stallarholmen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Stallarholmen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Stallarholmen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Stallarholmen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Stallarholmen

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånare: 1623, år 2010

Här finns mer information om staden Stallarholmen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.