Fastighetsbolag som har fastigheter i Sparreholm

Annons:
I Sparreholm finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Sparreholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Sparreholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Sparreholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Sparreholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Sparreholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Sparreholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Sparreholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Sparreholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Sparreholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Sparreholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Sparreholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Sparreholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Sparreholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Sparreholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Sparreholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Skållinge Breeding & Racing AB
RockelstaStarrkärrsvikens Samfällighetsförening
StarrkärrLappvikens Gård
RockelstaSparreholms Slott Fastigheter, AB
SparreholmsFastighetskonsult Kaj Pettersson AB
Helgesta-berga MELLANBERGADammbro-Bogårdens Samfällighetsförening
BogårdenNynäshamns Lss - Boende AB
Kaj Pettersson AB
Mellanberga


Amrouche Trading AB
Hall Övre Hall
649 91 Sparreholm


H E Lantbruk
Gnesund 1
649 91 Sparreholm


Heureka Fastighets AB
Sparreholms Slott
649 91 Sparreholm


J i Mäklarkonsult AB
Frändesta Gård Stora Huset 1
649 91 Sparreholm


Majorsvägens Samfällighetsförening
Gråsta Solliden
649 91 SparreholmSparreholms Slott
649 91 Sparreholm


Rockelstad-Uddberga-Frändesta Vägsamfällighet
Starrkärr Djursvik
649 91 Sparreholm


Rss Nordic Project Ekerö AB
Sparreholms Slott
649 91 Sparreholm


Rågens Samfällighetsförening
Källv. 14
649 30 SPARREHOLM

Annons:

Fastighetsägare i Sparreholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Sparreholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Sparreholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Sparreholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Sparreholm.

Fastighetsmäklare i Sparreholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Sparreholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Sparreholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Sparreholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Sparreholm

Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Yta: 115,91 hektar
Invånare: 741, år 2010

Här finns mer information om staden Sparreholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.