Fastighetsbolag som har fastigheter i Skogstorp

Annons:
I Skogstorp finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Skogstorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Skogstorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Skogstorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Skogstorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Skogstorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Skogstorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Skogstorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Skogstorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Skogstorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Skogstorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Skogstorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Skogstorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Skogstorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Skogstorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Skogstorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Eskilstuna Teknik & Fastighet AB
Liev. 5Björkman Mekanisk Verkstad AB, Gust.
Näktergalsv. 47


Hsnb Fastighets AB
Rosenforsvägen
633 69 SKOGSTORP


Jörgen Svensson Yx AB
Rosenforsv. 1
633 69 SKOGSTORP


Skogstorps Måleri AB
Åsav. 15 B
633 69 SKOGSTORP


Snopptorp Hemservice Ek för
Vretahagsv. 7
633 69 SKOGSTORP

Annons:

Fastighetsägare i Skogstorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Skogstorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Skogstorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Skogstorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Skogstorp.

Fastighetsmäklare i Skogstorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Skogstorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Skogstorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Skogstorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Skogstorp

Skogstorp är en tätort i Eskilstuna kommun belägen i Husby-Rekarne socken. Eskilstunaån passerar genom Skogstorp som ligger cirka 5 kilometer söder om centrala Eskilstuna. Redan på bronsåldern fanns bebyggelse i Skogstorp. Skogstorpsyxan är ett känt fornfynd från den tiden som påträffats i Kälbyravinen på andra sidan Eskilstunaån.

Yta: 264,56 hektar
Invånare: 2860, år 2010

Här finns mer information om staden Skogstorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.