Fastighetsbolag som har fastigheter i Oxelösund

Annons:
I Oxelösund finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Oxelösund. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Oxelösund. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Oxelösund så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Oxelösund så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Oxelösund så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Oxelösund. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Oxelösund har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Oxelösund

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Oxelösund har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Oxelösund. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Oxelösund du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Oxelösund kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Oxelösund om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Oxelösund. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Oxelösund som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Läsestugans Bar & Lounge
Folkeg


Fogels Fastighetsbolag AB
Tallåsstigen 4
613 37 OXELÖSUND


Globus Förvaltning AB
Verkstadsg. 9
613 41 Oxelösund


Hofab - Bygg Och Projektledning AB
Järntorget 7
613 30 Oxelösund


Kustbostäder
Sjög. 28
613 33 OXELÖSUND


Kustbostäder i Oxelösund AB
Sjög. 28
613 33 OXELÖSUND


Nyängens Samfällighetsförening
Lingonv. 43
613 37 OXELÖSUND


Oxelö
Trossgränd 3
613 36 Oxelösund


Sjöängsviken AB
Näsuddsv. 14
613 37 OXELÖSUND


U.P.Sunnefors AB
Badhusbacken 2
613 35 OXELÖSUND

Annons:

Fastighetsägare i Oxelösund

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Oxelösund. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Oxelösund från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Oxelösund som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Oxelösund.

Fastighetsmäklare i Oxelösund

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Oxelösund så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Oxelösund från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Oxelösund riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Oxelösund

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånare: 10870, år 2010

Här finns mer information om staden Oxelösund.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.