Fastighetsbolag som har fastigheter i Nyköping

Annons:
I Nyköping finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nyköping. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nyköping. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nyköping så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nyköping så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nyköping så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nyköping. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nyköping har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nyköping

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nyköping har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nyköping. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nyköping du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nyköping kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nyköping om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nyköping. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nyköping som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.

Fremby-Rox AB
076 - 221 67 37Fukt & SaneringsTeknik AB
Ö. Längdg. 7
611 35 NYKÖPING


Förvaltnings AB Nötknäpparen
Blommenhovsv. 22 B
611 39 NYKÖPING


HSB Södermanlands län
V. Storg. 1
611 26 NYKÖPING


HSB Södermanlands län
V. Storg. 1
611 31 NYKÖPING


Klimatteknik Industri & Fastighetsservice I Sverige AB
Finntorpsv. 2 B
611 45 Nyköping


Klövern
Gästabudsv. 6
611 31 NYKÖPING


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
0155 - 45 65 10Nyköpingshem AB
Skjutsareg. 32
611 33 NYKÖPING


Nötudden Fastigheter AB
S:t Anneg. 2
611 34 Nyköping


Peab
Ö. Skeppsbron 1
611 35 NYKÖPING


Peab
Periodgången 7
611 37 NYKÖPING


Pedersen-Besiktning AB
Prästg. 9
611 32 Nyköping


Riksbyggen
0771 - 860 860Sjösa Förvaltnings AB
Sjösa gård
611 93 NYKÖPING


SkandiaMäklarna
Brunnsg. 38
611 32 Nyköping


Slottsvakten Fastigheter
S:t Anneg. 2
611 34 Nyköping


Svensk Fastighetsförmedling
Bagareg. 21
611 31 NYKÖPING

Annons:

Fastighetsägare i Nyköping

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nyköping. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nyköping från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nyköping som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nyköping.

Fastighetsmäklare i Nyköping

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nyköping så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nyköping från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nyköping riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nyköping

Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Yta: 1 343,30 hektar
Invånare: 29891, år 2010

Här finns mer information om staden Nyköping.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.