Fastighetsbolag som har fastigheter i Nävekvarn

Annons:
I Nävekvarn finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nävekvarn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nävekvarn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nävekvarn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nävekvarn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nävekvarn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nävekvarn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nävekvarn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nävekvarn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nävekvarn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nävekvarn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nävekvarn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nävekvarn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nävekvarn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nävekvarn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nävekvarn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Sjöskogens Samfällighetsförening
0155Nävekvarns Vägförening
MorotstadenPräst-Utterviks Vägsamfällighetsförening
Toppstigen 8


Bråviken Marina Fastigheter AB
Kvarsebovägen
611 76 NÄVEKVARN


Kopparstigens Samfällighetsförening
Kopparstigen 6
611 76 NÄVEKVARN


Nyköpings Hästrehab
Ingolvshyttan 1
611 76 NÄVEKVARN


Skeppsviks Samfällighetsförening
Tackelvägen
611 76 NÄVEKVARN

Annons:

Fastighetsägare i Nävekvarn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nävekvarn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nävekvarn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nävekvarn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nävekvarn.

Fastighetsmäklare i Nävekvarn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nävekvarn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nävekvarn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nävekvarn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nävekvarn

Nävekvarn är en tätort i Nyköpings kommun i Södermanlands län. Orten ligger vid Bråviken där Näveån mynnar i havet. Nävekvarns bruk anlades 1623 för att bland annat producera kanoner. Bruket lades ner 2010.

Yta: 111,49 hektar
Invånare: 795, år 2010

Här finns mer information om staden Nävekvarn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.