Fastighetsbolag som har fastigheter i Näshulta

Annons:
I Näshulta finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Näshulta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Näshulta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Näshulta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Näshulta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Näshulta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Näshulta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Näshulta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Näshulta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Näshulta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Näshulta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Näshulta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Näshulta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Näshulta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Näshulta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Näshulta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Lövhult Gård KB
Lövhult GårdBosdotters Redovisning
Lövhult Annelund


Grytet Åstorp AB
Åstorp Herrgård
635 17 Näshulta


Näshultasjöns Samfällighetsförening
Visund 1
635 17 Näshulta


Visunds Vägsamfällighet
VISUND HÅLLSTA
635 17 Näshulta


Åka HB
VARGLIDEN
635 17 Näshulta

Annons:

Fastighetsägare i Näshulta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Näshulta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Näshulta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Näshulta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Näshulta.

Fastighetsmäklare i Näshulta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Näshulta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Näshulta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Näshulta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Näshulta

Näshulta är kyrkbyn i Näshulta socken i Eskilstuna kommun i Södermanland, belägen norr om Näshultasjön. Byn omtalas första gången 1445, men är sannolikt äldre. Näshulta socken omtalas första gången 1222 och nuvarande sockenkyrka uppfördes i slutet av 1100-talet eller början av 1200-talet och med all sannolikhet äldre.

Yta:
Invånare: , år

Här finns mer information om staden Näshulta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.