Fastighetsbolag som har fastigheter i Mariefred

Annons:
I Mariefred finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Mariefred. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Mariefred. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Mariefred så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Mariefred så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Mariefred så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Mariefred. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Mariefred har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Mariefred

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Mariefred har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Mariefred. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Mariefred du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Mariefred kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Mariefred om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Mariefred. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Mariefred som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Marielundsvikens Samfällighetsförening
Lodjurets v. 7Limpeza Bygg AB
Bergsg. 12


Ekfalk Mark Entreprenad Jakt, AB
Alphyddan
647 91 Mariefred


Ekhofs Samfällighetsförening
Ekhovsv. 30 E
647 32 MARIEFRED


Föreningen Läggesta Stationsorkester
Läggesta Station
647 92 MARIEFRED


Gripsholms Fastigheter AB
Blåbärsstigen 7
647 31 Mariefred


Herresta Godsförvaltning
Herresta Orangeriet 1
647 91 Mariefred


Herresta Samfällighetsförening
Lövnäsv. 16
647 91 Mariefred


Jonas Sohlman & Maria Ekgren
Björnnäs Gård
647 92 MARIEFRED


Marielundsviken AB
Marielunds Gård
647 92 MARIEFRED


Storedevelopment AB
Kungshustorget 2
647 30 MARIEFRED


Strängnäs Fastighets AB
Nyg. 10
647 30 MARIEFRED


Svensk Fastighetsförmedling
Långg. 26
647 30 MARIEFRED


Vi Som Bygger I Mälardalen AB
Orrv. 13
647 93 Mariefred


Ängslidens Byggnads AB
Slottsbrinksv. 42
647 31 Mariefred

Annons:

Fastighetsägare i Mariefred

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Mariefred. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Mariefred från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Mariefred som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Mariefred.

Fastighetsmäklare i Mariefred

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Mariefred så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Mariefred från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Mariefred riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Mariefred

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånare: 3726, år 2010

Här finns mer information om staden Mariefred.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.