Fastighetsbolag som har fastigheter i Katrineholm

Annons:
I Katrineholm finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Katrineholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Katrineholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Katrineholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Katrineholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Katrineholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Katrineholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Katrineholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Katrineholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Katrineholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Katrineholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Katrineholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Katrineholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Katrineholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Katrineholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Katrineholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.

Arbikus Fastigheter AB
Stallg. 1
641 33 KATRINEHOLM


Forss Webservice AB
Videvägen 15
641 49 Katrineholm


Katrineholms Fastighets AB
Tegnérv. 26
641 32 Katrineholm


Katrineholms Industrihus AB
0150 - 571 10Larssons Tak & Fasad Tvätt
Jordgubbsv. 7
641 47 Katrineholm


Laxen i Katrineholm HB
Tegnérv. 32 B
641 21 Katrineholm


Lyktans Lager
Värmbolsv. 37
641 53 KATRINEHOLM


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Stortorget 2
641 30 Katrineholm


Peab
Videv. 7
641 49 Katrineholm


Svensk Fastighetsförmedling
Drottningg. 1
641 30 Katrineholm


m4 gruppen AB
Mejerig. 13
641 39 KATRINEHOLM

Annons:

Fastighetsägare i Katrineholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Katrineholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Katrineholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Katrineholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Katrineholm.

Fastighetsmäklare i Katrineholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Katrineholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Katrineholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Katrineholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånare: 21993, år 2010

Här finns mer information om staden Katrineholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.