Fastighetsbolag som har fastigheter i Julita

Annons:
I Julita finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Julita. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Julita. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Julita så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Julita så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Julita så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Julita. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Julita har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Julita

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Julita har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Julita. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Julita du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Julita kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Julita om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Julita. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Julita som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Karl Anders Ove Svedberg
GrytstorpJulita Ved
Äs Säteri 1Clam Consult HB
PosttorpUlla Born
Båsbo


Impecta Fastighetsförvaltning AB
Gimgöl Granebo 1
643 98 JULITA


Jansson, Lars
Fågelsta Smedjan
643 96 JULITA


Julita Västra Vägsamfällighet
Gimgöl Ramsnäs
643 98 JULITA


Talo Sverige AB
Nedre g. 6
643 98 JULITA


Tobias Karlsson
Hagby Skola
643 96 JULITA


Tresam AB
Fågelsta
643 96 JULITA

Annons:

Fastighetsägare i Julita

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Julita. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Julita från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Julita som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Julita.

Fastighetsmäklare i Julita

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Julita så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Julita från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Julita riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Julita

Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt. Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt.

Yta: 164 km2
Invånare: 1595, år 2000

Här finns mer information om staden Julita.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.