Fastighetsbolag som har fastigheter i Gnesta

Annons:
I Gnesta finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gnesta. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gnesta. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gnesta så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gnesta så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gnesta så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gnesta. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gnesta har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gnesta

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gnesta har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gnesta. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gnesta du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gnesta kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gnesta om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gnesta. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gnesta som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Hållsta Samfällighetsförening
Castorv. 1Kullgren Holding AB
Ågatan 4


Eriksson & Anjou Måleri AB
Vesslev. 1
646 30 GNESTA


GnestaHem AB
Thuleg. 4
646 33 Gnesta


J D Förvaltning
Borgs gård
646 92 GNESTA


Kå Be Kraft Property AB
Maskinv. 11
646 34 GNESTA


N.E.I. Nordic Entertainment & Investment AB
Plogv. 12
646 34 GNESTA


Svensk Fastighetsförmedling
V. Storg. 9
646 31 Gnesta

Annons:

Fastighetsägare i Gnesta

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gnesta. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gnesta från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gnesta som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gnesta.

Fastighetsmäklare i Gnesta

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gnesta så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gnesta från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gnesta riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gnesta

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånare: 5 562, år 2010

Här finns mer information om staden Gnesta.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.