Fastighetsbolag som har fastigheter i Flen

Annons:
I Flen finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Flen. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Flen. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Flen så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Flen så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Flen så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Flen. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Flen har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Flen

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Flen har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Flen. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Flen du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Flen kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Flen om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Flen. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Flen som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Mjösjövägens Samfällighetsförening
Torsg


Däntersta-Ekenäs Samfällighetsförening
Ekenäs Gård
642 95 FLEN


Flens Bostads AB
Storg. 23
642 37 FLEN


Hedenlunda Slott
Hedenlunda
642 94 Flen


Peab
Orrög. 15
642 32 Flen


Sofielund
Hantverkareg. 8
642 37 FLEN

Annons:

Fastighetsägare i Flen

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Flen. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Flen från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Flen som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Flen.

Fastighetsmäklare i Flen

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Flen så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Flen från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Flen riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Flen

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånare: 6229, år 2010

Här finns mer information om staden Flen.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.