Fastighetsbolag som har fastigheter i Björnlunda

Annons:
I Björnlunda finns det 17 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Björnlunda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Björnlunda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Björnlunda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Björnlunda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Björnlunda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Björnlunda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Björnlunda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Björnlunda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Björnlunda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Björnlunda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Björnlunda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Björnlunda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Björnlunda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Björnlunda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Björnlunda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Avla Holding AB
Avla Eriksberg 1Persson, Mats
Fräkenvassen Gård 1Väktaren 12 Fastighets AB
LillaBorghalla Förvaltning AB
Gärdesv. 3Hultman, Bo
KlevaHultman, Ingrid
KlevaLars Floren Fastighetsförv
Kleva L. Lergärdet 2


Björnlunda IF
070 - 280 29 91Björnlunda Växthusodling AB
Näs Vinäs
646 94 Björnlunda


Chrörkarna
Skogsv. 7
646 50 Björnlunda


Daga Städservice
Björnlundagården 3
646 50 Björnlunda


Grövelsätern AB
Gärdesv. 3
646 50 Björnlunda


Hults Samfällighet
Ludgo Hult 3
646 94 Björnlunda


Paul Estelle AB
Blåkulla Gård 2 Skenda
646 50 Björnlunda


Steenstrup Consulting AB
Barsätter Gård
646 95 BJÖRNLUNDA


Torpesta Samfällighetsförening
Torpesta 3
646 94 Björnlunda


Väla-Näs Samfällighetsförening
Näs
646 94 Björnlunda

Annons:

Fastighetsägare i Björnlunda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Björnlunda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Björnlunda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Björnlunda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Björnlunda.

Fastighetsmäklare i Björnlunda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Björnlunda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Björnlunda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Björnlunda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Björnlunda

Björnlunda är en tätort i Björnlunda socken i Gnesta kommun i centrala Södermanland, beläget mellan Södertälje och Katrineholm vid Kyrksjön. Björnlunda socken nämns för första gången i ett dokument troligen 1314 som Biornlundum.

Yta: 85,95 hektar
Invånare: 827, år 2010

Här finns mer information om staden Björnlunda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.