Fastighetsbolag som har fastigheter i Björkvik

Annons:
I Björkvik finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Björkvik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Björkvik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Björkvik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Björkvik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Björkvik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Björkvik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Björkvik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Björkvik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Björkvik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Björkvik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Björkvik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Björkvik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Björkvik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Björkvik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Björkvik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Ekman, Ivar
ÖsttorpBjörn Österlund AB
Vedebyv


Lis Consag
Mörtbol Sten
640 20 Björkvik


Sandviks Samfällighetsförening
Hjortronstigen 1
640 20 Björkvik


Vabbnäs Samfällighetsförening
Malmö
640 20 Björkvik

Annons:

Fastighetsägare i Björkvik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Björkvik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Björkvik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Björkvik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Björkvik.

Fastighetsmäklare i Björkvik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Björkvik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Björkvik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Björkvik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Björkvik

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånare: 492, år 2010

Här finns mer information om staden Björkvik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.