Fastighetsbolag som har fastigheter i Bettna

Annons:
I Bettna finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Bettna. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Bettna. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Bettna så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Bettna så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Bettna så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Bettna. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Bettna har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Södermanland.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Bettna

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Bettna har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Bettna. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Bettna du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Bettna kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Bettna om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Bettna. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Bettna som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Södermanland.


Viby Samfällighetsförening
VibyCatullus Konsultfirma
Sjöviks


Bettna bar och livs
Bettna Kyrkby Församlingshemmet
640 33 Bettna


Broms, Gustav Rune
Kungsbackav. 9
640 33 Bettna


Csh, Countryside Homes AB
Vedbovägen ALEN
640 33 Bettna


Jan Carl Gustaf Gerard De Geer
Svärdsta
Bettna


Lövkvist, Håkan Uno
Paris 1
640 33 Bettna

Annons:

Fastighetsägare i Bettna

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Bettna. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Bettna från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Bettna som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Bettna.

Fastighetsmäklare i Bettna

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Bettna så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Bettna från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Bettna riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Bettna

Bettna är en tätort och tidigare stationssamhälle i Flens kommun i Södermanlands län i Bettna socken. Platsen ligger i en gammal odlingsbygd med talrika fornlämningar. Ungefär från Löta Handel längs med gärdena mot Vrena mekaniska löper en grav från 500-800 e.Kr.

Yta: 99,26 hektar
Invånare: 412, år 2010

Här finns mer information om staden Bettna.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.