Fastighetsbolag som har fastigheter i Ystad

Annons:
I Ystad finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ystad. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ystad. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ystad så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ystad så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ystad så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ystad. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ystad har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ystad

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ystad har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ystad. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ystad du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ystad kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ystad om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ystad. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ystad som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

B F Konsult Sydkusten
St. Österg. 29
271 34 Ystad


Contentus AB
Hamng. 3
271 43 Ystad


DEVK
Fagottgränd 5
271 92 Ystad


ERA Fastighetsförmedling Wallin AB
St. Österg. 37
271 34 Ystad


Fastighetsbyrån
St. Österg. 39
271 34 Ystad


Fastighetsnyckeln
St. Österg. 22
271 34 Ystad


Fastighetsservice Lars-Inge Andersson AB
Kvartettg. 23
271 92 Ystad


HP Holding AB
Regementsg. 48
271 45 Ystad


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Österleden 3
271 42 YSTAD


Mäklarringen
Teppgränd 2 A
271 34 Ystad


Riksbyggen
Hamng. 15
271 43 Ystad


Ystads Industrifastigheter AB
Nya rådhuset
271 41 Ystad


Zaloga Städ
Vassg. 9
271 33 YSTAD

Annons:

Fastighetsägare i Ystad

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ystad. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ystad från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ystad som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ystad.

Fastighetsmäklare i Ystad

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ystad så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ystad från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ystad riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ystad

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånare: 18350, år 2010

Här finns mer information om staden Ystad.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.