Fastighetsbolag som har fastigheter i Yngsjö

Annons:
I Yngsjö finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Yngsjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Yngsjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Yngsjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Yngsjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Yngsjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Yngsjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Yngsjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Yngsjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Yngsjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Yngsjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Yngsjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Yngsjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Yngsjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Yngsjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Yngsjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Sjöbergs Fastighetsservice, Yngsjö
åhuskärrvYngsjö Skog AB
StoraFastighets AB Malmgjutaren
Funkv. 7Bgm Bygg- & Nätverkskonsult
Järvv


D & C Bygg & Fastigheter AB
Finkv. 8
296 72 Yngsjö


Fastighets AB Lasarettet 6
Lövv. 12
296 72 Yngsjö


Fwe-Solenergibygg
Vindpustv. 2
296 92 Yngsjö


Kaptenens Vägs Vägförening
Siriusv. 16
296 92 Yngsjö


Lillehems Fastigheter
Furubodav. 301
296 92 Yngsjö


Lillesjö Vägs Samfällighetsförening
Gropahålsv. 16
296 72 Yngsjö


Malmberg Water AB
Gamla Byvägen
296 72 Yngsjö


Nilsson, Hans Alrik Gusten
Strandridarev. 2
296 72 Yngsjö


Nyehusens Samfällighetsförening
Räkv. 13
296 92 Yngsjö


Yngsjö 4:274
Yngsjöv. 1299
296 92 Yngsjö


Östgöta Finans AB
Yngsjöv. 420 -25
296 92 Yngsjö

Annons:

Fastighetsägare i Yngsjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Yngsjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Yngsjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Yngsjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Yngsjö.

Fastighetsmäklare i Yngsjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Yngsjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Yngsjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Yngsjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Yngsjö

Yngsjö är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen 27 kilometer sydost om Kristianstad, med 302 fastboende invånare (2010) men mångdubbelt fler sommartid. Yngsjö, som ligger vid Hanöbukten, och är en badort med sin långa vita badstrand. En sjöräddningsstation finns i Yngsjö.

Yta: 46,30 hektar
Invånare: 302, år 2010

Här finns mer information om staden Yngsjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.