Fastighetsbolag som har fastigheter i Vollsjö

Annons:
I Vollsjö finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vollsjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vollsjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vollsjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vollsjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vollsjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vollsjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vollsjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vollsjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vollsjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vollsjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vollsjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vollsjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vollsjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vollsjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vollsjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Kristinedal
KlambyholmsvägenBrandstads Trädgårdsanläggningar KB
Ö. Kärrstorpsv. 82 -33Frankie Nilsson-Service
FlintvFastighetsbolaget Sydsvenska AB
TorgetLindeltech AB
Klambyholmsvägen


Barbro Lindskog
Ö. Kärrstorpsv. 15
275 67 Vollsjö


Bitsockret KB
Torget 5
275 66 VOLLSJÖ


Confrance KB
Bjälkhultsv. 179
275 68 VOLLSJÖ


Karangua Fastighets AB
Box 95
275 06 VOLLSJÖ


Kyl & Hushållscenter Syd
V. Klasarödsv. 239
275 67 Vollsjö


Mekanik i Limhamn
Bjälkhultsv. 256 -49
275 68 VOLLSJÖ


Mäklarcompagniet Skåne AB
Heingebergsv.
275 68 VOLLSJÖ


Trondsen & Hedman
Starrarpsv. 430 -56
275 68 VOLLSJÖ


Vollsjö-Klasaröds Samfällighetsförening
Grönadalsv. 214
275 67 Vollsjö

Annons:

Fastighetsägare i Vollsjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vollsjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vollsjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vollsjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vollsjö.

Fastighetsmäklare i Vollsjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vollsjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vollsjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vollsjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vollsjö

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånare: 836, år 2010

Här finns mer information om staden Vollsjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.