Fastighetsbolag som har fastigheter i Vellinge

Annons:
I Vellinge finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vellinge. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vellinge. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vellinge så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vellinge så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vellinge så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vellinge. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vellinge har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vellinge

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vellinge har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vellinge. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vellinge du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vellinge kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vellinge om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vellinge. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vellinge som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

Vellinge Exploatering AB
Norrevångsg. 3
235 36 VELLINGE


Vellingebostäder AB
Norrevångsg. 3
235 36 VELLINGE

Annons:

Fastighetsägare i Vellinge

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vellinge. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vellinge från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vellinge som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vellinge.

Fastighetsmäklare i Vellinge

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vellinge så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vellinge från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vellinge riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vellinge

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånare: 6304, år 2010

Här finns mer information om staden Vellinge.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.