Fastighetsbolag som har fastigheter i Tygelsjö

Annons:
I Tygelsjö finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tygelsjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tygelsjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tygelsjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tygelsjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tygelsjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tygelsjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tygelsjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tygelsjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tygelsjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tygelsjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tygelsjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tygelsjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tygelsjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tygelsjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tygelsjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Samfällighetsföreningen Vagnmakarebyn
GFurudals Gård AB
SjötorpsvNäsets Hus & Mark AB
Tornspireg. 2Samfällighetsföreningen Hällan I Tygelsjö
Richards Bil, Däck & AC-Service i Västra Klagstorp
TygelsjövNilsson Holding AB, Tommy
Tornspireg. 2Annika Helena Carlzon Annika
Borrebackev. 188Skånska Takstolar AB
Tygelsjöv100 % Känsla AB
VindåkravJle Bygg I Tygelsjö AB
Vapenhusg


Annestads Samfällighetsförening
Borrebackevägen 27
218 74 TYGELSJÖ


Axelhus AB
Rödklintsg. 2 B
218 73 Tygelsjö


Bobättre Klagshamn AB
Sjötorpsv. 70
218 74 TYGELSJÖ


Fastighets AB Filippa-Lovisa
G. Borrebackev. 57
218 74 TYGELSJÖ


Moarten Holding AB
Sylg. 5
218 71 Tygelsjö


Rörservice I Skåne AB
Tornväktareg. 23
218 72 TYGELSJÖ


Salto Hästprodukter AB
Bäckaforsv. 30
218 74 TYGELSJÖ


Änghaga HB
Källgårdsv. 5
218 74 TYGELSJÖ

Annons:

Fastighetsägare i Tygelsjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tygelsjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tygelsjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tygelsjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tygelsjö.

Fastighetsmäklare i Tygelsjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tygelsjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tygelsjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tygelsjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tygelsjö

Tygelsjö är en tätort på Söderslätt i Malmö kommun och kyrkby i Tygelsjö socken i Skåne län. Delområdet Tygelsjö by i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo omfattar tätorten och landsbygden däromkring. Tygelsjö är en förort till Malmö och ligger väster om E6/E22 i kommunens södra delar. Det finns bussförbindelser med Malmö och Vellinge.

Yta: 122,34 hektar
Invånare: 2710, år 2010

Här finns mer information om staden Tygelsjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.