Fastighetsbolag som har fastigheter i Tollarp

Annons:
I Tollarp finns det 12 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tollarp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tollarp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tollarp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tollarp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tollarp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tollarp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tollarp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tollarp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tollarp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tollarp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tollarp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tollarp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tollarp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tollarp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tollarp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Höglyckekulls Gård
Höglyckekullsv.Mårtenssons Fastighetsförvaltning
HommentorpsvägenLaim Service AB
Odenv. 6 ALaim Förvaltnings AB
Odenv. 6 A


Byggnadsassistans Byggass Akti
Liarumsv. 548
298 92 Tollarp


Diana Eriksson Gren
Liarumsv. 106
298 92 Tollarp


J N Maskin & Leasing
044 - 31 04 14Lelles Invest AB
Tassebodav. 187
298 91 TOLLARP


Lindgrens Hus & Hem AB
Ö. Vramsv. 50
298 32 Tollarp


Skättilljunga Sågverk Förvaltnings AB
Gästgivarg. 5
298 31 TOLLARP


Tollarps Fabriksbetong AB
044 - 31 21 71Vrams Bygatas Samfällighetsförening
Vrams Byg. 40
298 32 Tollarp

Annons:

Fastighetsägare i Tollarp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tollarp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tollarp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tollarp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tollarp.

Fastighetsmäklare i Tollarp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tollarp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tollarp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tollarp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tollarp

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånare: 3284, år 2010

Här finns mer information om staden Tollarp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.