Fastighetsbolag som har fastigheter i Tjörnarp

Annons:
I Tjörnarp finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tjörnarp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tjörnarp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tjörnarp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tjörnarp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tjörnarp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tjörnarp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tjörnarp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tjörnarp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tjörnarp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tjörnarp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tjörnarp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tjörnarp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tjörnarp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tjörnarp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tjörnarp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Fastighetsförvaltning Gunnarp 1:32
Landsv. 92Lb Fastighetsservice Lars Börjesson
0451 - 628 84Kolstrarps Samfällighetsförening
KolstrarpKarlarps Vägförening
Karlarpsv. 43Asplunds Mark och Grund
Gunnarp Torpet 220


Andersson, Johan
Slättaröd 420
243 71 TJÖRNARP


Gunfast Bostäder AB
Landsv. 92
243 72 Tjörnarp


Gunfast Holding AB
Landsv. 92
243 72 Tjörnarp


Plock Innovation AB
Kyrkbyn 308
243 71 TJÖRNARP

Annons:

Fastighetsägare i Tjörnarp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tjörnarp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tjörnarp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tjörnarp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tjörnarp.

Fastighetsmäklare i Tjörnarp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tjörnarp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tjörnarp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tjörnarp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tjörnarp

Tjörnarp är en tätort i Höörs kommun i Skåne län, belägen vid Södra stambanan mellan Tjörnarpssjön och riksväg 23. Tjörnarps kyrka ligger strax nordväst om tätorten och norr om Tjörnarpsjön i Tjörnarps kyrkby.

Yta: 118,32 hektar
Invånare: 731, år 2010

Här finns mer information om staden Tjörnarp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.