Fastighetsbolag som har fastigheter i Teckomatorp

Annons:
I Teckomatorp finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Teckomatorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Teckomatorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Teckomatorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Teckomatorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Teckomatorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Teckomatorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Teckomatorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Teckomatorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Teckomatorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Teckomatorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Teckomatorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Teckomatorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Teckomatorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Teckomatorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Teckomatorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Fastighets AB Årup 7:6
EslövsvKälls Nöbbelöv-Värmö Samfällighetsförening
GranlidenBostadsrättsföreningen Granbo
BlåklintsgSyskonen Henningsson
GisslebergaBomannen AB
östergTeckomatorps station AB
BantorgetEngblom, David
Björkenäs


Alf Hedman
Eslövsv. 11
268 71 TECKOMATORP


Beautycast Hälsocenter AB
Västerg. 21
268 71 TECKOMATORP


Ecological Living Inger Johanne AB
Djupadal 1888
268 71 TECKOMATORP


Förvaltnings AB All-Elektro i Helsingborg
Gissleberga 1391
268 72 Teckomatorp


Källsgården AB
Källsgården 1884
268 71 TECKOMATORP


Stall Na, HB
Norrvidinge 1127
268 72 Teckomatorp


Sälgens Samfällighetsför
Elg. 5
268 71 TECKOMATORP

Annons:

Fastighetsägare i Teckomatorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Teckomatorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Teckomatorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Teckomatorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Teckomatorp.

Fastighetsmäklare i Teckomatorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Teckomatorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Teckomatorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Teckomatorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Teckomatorp

Teckomatorp är en tätort i Svalövs kommun i Skåne län, cirka fem kilometer sydost om Svalöv. Teckomatorp är sedan länge en järnvägsknut. Den första banan Landskrona & Helsingborgs Järnvägar (L&HJ), se Rååbanan. Dock fanns här ingen station vid den tiden.

Yta: 121,94 hektar
Invånare: 1651, år 2010

Här finns mer information om staden Teckomatorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.