Fastighetsbolag som har fastigheter i Tågarp

Annons:
I Tågarp finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tågarp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tågarp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tågarp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tågarp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tågarp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tågarp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tågarp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tågarp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tågarp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tågarp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tågarp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tågarp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tågarp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tågarp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tågarp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


Pa Spol & Fastighetsservice
SödraJohansson, Eva-Maria
RönnarpsvAlfabo Förskola AB
Västergård


Anna Matteoni
Gluggstorpsvägen
268 75 Tågarp


Bellanders Fastighetsförvaltning
Bältebergav. 560
268 75 Tågarp


Bygg & Handel V.V.J.A AB
Idrottsg. 4
268 75 Tågarp


Gluggstorps Samfällighetsförening
Gluggstorpsv. 56
268 75 Tågarp


Mardam Agentur AB
Åvägen 7
268 75 Tågarp


Petter Krantz Enskilda Firma
Loarps Gård 1277
268 75 Tågarp

Annons:

Fastighetsägare i Tågarp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tågarp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tågarp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tågarp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tågarp.

Fastighetsmäklare i Tågarp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tågarp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tågarp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tågarp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tågarp

Tågarp är en tätort belägen vid Råån i Svalövs kommun i Skåne län. I närheten av Tågarp ligger Norraby Kloster som tillhör Karmelitorden. I Tågarp finns en bensinstation med restaurang, en pizzeria, en tips- & tobaksaffär, en lanthandel samt ett konditori. Tidigare har funnits ett gästgiveri och en systembolagsbutik.

Yta: 42,05 hektar
Invånare: 431, år 2010

Här finns mer information om staden Tågarp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.