Fastighetsbolag som har fastigheter i Svedala

Annons:
I Svedala finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Svedala. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Svedala. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Svedala så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Svedala så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Svedala så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Svedala. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Svedala har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Svedala

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Svedala har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Svedala. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Svedala du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Svedala kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Svedala om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Svedala. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Svedala som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.


HB S & E Fastigheter
Bankg. 22



Calgo Fastighets AB
040


Bed & Breakfast Kvarnhuset
Klosterv. 84
233 91 Svedala


Folgårds Fastigheter HB
Travarev.
233 92 SVEDALA


Göranssons Elservice AB
Storg. 22
233 31 Svedala


MP-Minigräv AB
Skönadalsv. 4
233 93 Svedala


Svedalahem
Verkstadsg. 1
233 51 Svedala


Wolf Fastigheter i Svedala AB
Industrig. 13
233 51 Svedala

Annons:

Fastighetsägare i Svedala

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Svedala. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Svedala från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Svedala som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Svedala.

Fastighetsmäklare i Svedala

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Svedala så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Svedala från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Svedala riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Svedala

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånare: 10627, år 2010

Här finns mer information om staden Svedala.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.