Fastighetsbolag som har fastigheter i Svalöv

Annons:
I Svalöv finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Svalöv. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Svalöv. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Svalöv så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Svalöv så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Svalöv så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Svalöv. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Svalöv har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Skåne.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Svalöv

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Svalöv har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Svalöv. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Svalöv du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Svalöv kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Svalöv om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Svalöv. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Svalöv som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Skåne.

Fastighetsbolaget 8:28 AB
Järnvägsg. 1
268 31 SVALÖV


Fastighetsbyrån
Svaleg. 25 A
268 31 SVALÖV


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Svaleg. 21
268 31 SVALÖV


SvalövsBostäder AB
0418 - 66 78 00SvalövsLokaler AB
Herrevadsg. 11 B
268 31 SVALÖV

Annons:

Fastighetsägare i Svalöv

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Svalöv. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Svalöv från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Svalöv som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Svalöv.

Fastighetsmäklare i Svalöv

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Svalöv så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Svalöv från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Svalöv riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Svalöv

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånare: 3633, år 2010

Här finns mer information om staden Svalöv.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.